Medlemsinfo

Klubben med fart!

Medlemsavgift 2024.
Enskild medlem 300:- Familj 500:-


VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT ÅR I SMK HÖRBY!

I brevet hittar Du medlemskort för 2024 och faktura på medlemsavgiften.

Förutom att betala avgiften via bankgironumret på fakturan, kan Du även betala via Swish till 123 389 69 74. Ange fakturanumret i Meddelandefältet
För Dej som har Tävlingslicens måste medlemsavgiften vara betald senast på förfallodatumet, annars kommer din licens för 2023 att spärras i LOTS eftersom licensen ej är giltig utan betald medlemsavgift.

Vår förhoppning är naturligtvis att Du vill fortsätta att vara medlem hos oss även detta år. Ditt ekonomiska stöd till klubben är oerhört värdefullt för klubbens verksamhet. Årsmötet 2023 beslutade att medlemsavgifterna för 2024 skall vara oförändrade, 300 kr för enskild medlem och 500 kr för familj. Vill du göra några ändringar i ditt medlemskap, t.ex. ha ett familjemedlemskap, lägga till eller ta bort familjemedlemmar, hör av dej till vår kassör Bertil Gunnarsson, 070-563 09 10, eller via mejl bertil.gunnarsson@telia.com. Om det är nya medlemmar är det viktigt att Du anger fullständigt personnummer, 10 siffror, eftersom vi numera även har medlemsregistret i IdrottOnline, och där krävs fullständigt personnummer för registrering. Skulle Du, vilket vi inte hoppas, vilja avsluta Ditt medlemskap ber vi Dej även meddela kassören, så undviker vi att skicka påminnelse på medlemsavgiften senare i år. Det sparar även lite arbete för kassören.

För att få ut information om aktiviteter eller ändringar snabbt och effektivt använder vi mejlutskick. Får Du inte mejl från oss beror det på att vi inte har, eller har felaktig mejladress till Dej. Skicka då Din mejladress till oss till vår mejlbox info@smkhorby.se. Info om klubben, aktiviteter m.m. hittar du även på vår hemsida www.smkhorby.se eller på Facebook, SMK Hörby Du är välkommen till våra ”Fikakvällar” i klubbhuset, varje helgfri torsdagskväll från kl. 19.30 till ca 22.00. Vår e-sport rigg finns på plats i klubblokalen och alla är välkomna att testa och träna på den

Årsmötet är torsdagen den 8 februari kl. 19.00 i klubblokalen.

För 2024 planerar vi för fullt för Bil Månsson Rallysprint den 14 april som kommer att ingå som första deltävling i Asfalt-SM och då behövs det extra mycket funktionärer. Tävlingen kommer att bli ett varvlopp på Industriområde Norr i Hörby och serviceplats och HQ kommer att vara på Lågehallen. TV-Svängen arrangerar vi den 7 september och här behövs det även funktionärer Boka in datumen redan nu och vi hoppas att så många som möjligt kan engagera sig som funktionärer, det blir det aldrig för lite av.

Du kan även hjälpa klubben att få in lite pengar, utan att det kostar Dej något genom att:

Har du spelkonto på Svenska Spel kan du via Svenska Spels hemsida gå in under ”Gräsroten” och ansluta ditt konto till SMK Hörby, så får vi poäng efter vad Du spelar för, och vi är med och delar på de 50 miljoner som Svenska Spel fördelar årligen till idrottsföreningar som är anslutna till ”Gräsroten”. Prenumererar du på Bingolotter kan du via Folkspels hemsida ange att provisonen skall gå till SMK Hörby.

Vi önskar alla en God fortsättning på 2024 och ett trevligt och givande år på tävlingsbanorna för alla våra aktiva.

Styrelsen/Bertil Gunnarsson