Medlemsinfo

Klubben med fart!

Medlemsavgift 2022/-23.
Senior 300:- Junior upp t. 18 år 200:- Familj 500:-


VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT ÅR I SMK HÖRBY!

I brevet hittar Du medlemskort för 2022 och faktura på medlemsavgiften.

Förutom att betala avgiften via bankgironumret på fakturan, kan Du även betala via Swish till 123 389 69 74. Ange fakturanumret i Meddelandefältet

Vår förhoppning är naturligtvis att Du vill fortsätta att vara medlem hos oss även detta år. Ditt ekonomiska stöd till klubben är oerhört värdefullt för klubbens verksamhet. Årsmötet 2021 beslutade att medlemsavgifterna för 2022 skall vara oförändrade, 300 kr för enskild medlem och 500 kr för familj. Vill du göra några ändringar i ditt medlemskap, t.ex. ha ett familjemedlemskap, lägga till eller ta bort familjemedlemmar, hör av dej till vår kassör Bertil Gunnarsson, 070-563 09 10, eller via mejl bertil.gunnarsson@telia.com. Om det är nya medlemmar är det viktigt att Du anger fullständigt personnummer, 10 siffror, eftersom vi numera även har medlemsregistret i IdrottOnline, och där krävs fullständigt personnummer för registrering. Skulle Du, vilket vi inte hoppas, vilja avsluta Ditt medlemskap ber vi Dej även meddela kassören, så undviker vi att skicka påminnelse på medlemsavgiften senare i år. Det sparar även lite arbete för kassören.

För att få ut information om aktiviteter eller ändringar snabbt och effektivt använder vi mejlutskick. Får Du inte mejl från oss beror det på att vi inte har, eller har felaktig mejladress till Dej. Skicka då Din mejladress till oss till vår mejlbox info@smkhorby.se. Info om klubben, aktiviteter m.m. hittar du även på vår hemsida www.smkhorby.se eller på Facebook, SMK Hörby. Om det inte blir nya restriktioner p.g.a. Corona, är Du välkommen till våra ”Fikakvällar” i klubbhuset, varje helgfri torsdagskväll från kl. 19.30 till ca 22.00.

Årsmötet är torsdagen den 17 mars, och vi hoppas att vi kan genomföra det som ett fysiskt möte.

Som Du vet kunde vi inte genomföra våra tävlingar som planerat under året. bröts. För 2:a året i rad tvingades vi ställa in asfaltsprinten. Trots att vi flyttade till juli månad, kunde inte Länsstyrelsen ge något tillstånd p.g.a. Corona, eftersom vi kör inom tätbebyggt område. Corona gjorde även att vi fick flytta TV-Svängen till Linderöd och en lite annorlunda tävling med 2 SS, som vi körde två gånger. Det blev trots, eller kanske tack, vare ”nyheterna” en trevlig och omtyckt tävling med en 2 WD bil som segrare genom Victor Hansen och Victor Johansson. Vi testade även tillsammans med Resultatservice nyheter som digital anmälan, digital anmälan vi Ankomst TK, och digitalt tidkort, som föll väl ut även om det var ovant för de flesta.

För 2022 planerar vi för fullt för Bil Månsson Rallysprint den 3 april, och TV-Svängen är inbokad till den 10 september. Boka in datumen redan nu och vi hoppas att så många som möjligt kan engagera sig som funktionärer, det blir det aldrig för lite av.

Vår e-sport rigg finns på plats och alla är välkomna att testa och träna på den.  

Du kan även hjälpa klubben att få in lite pengar, utan att det kostar Dej något genom att:

Har du spelkonto på Svenska Spel kan du via Svenska Spels hemsida gå in under ”Gräsroten” och ansluta ditt konto till SMK Hörby, så får vi poäng efter vad Du spelar för, och vi är med och delar på de 50 miljoner som Svenska Spel fördelar årligen till idrottsföreningar som är anslutna till ”Gräsroten”. Prenumererar du på Bingolotter kan du via Folkspels hemsida ange att provisonen skall gå till SMK Hörby.

Vi önskar alla en God fortsättning på 2022 och ett trevligt och framgångsrikt år på tävlingsbanorna för våra aktiva, vilken nivå man än tävlar på.

Styrelsen/Bertil Gunnarsson

Kassör